<EAUI Program> Schedule of Summer School 2025 (Tentative)

Summer School 2025 and International Symposium Theme: Confronting Challenges and Crises: East Asia at the end of the 1st quarter of the 21st Century

Schedule		28 July (Mon)		29 Ju ly (Tue)		30 July (Wed)			31 July ((Thu)		1 August (Fri)
Period 1	9:00-9:30 9:30-9:45	Registration Opening Remarks	9:00-10:30 (1h30min)	Lecture 4	9:00-10:30 (1h30min)	Group Work (Preparation for Presentation)	*J	9:20-12:00 (2h40min)		9:00-10: (1h30mi	Group Work (Preparation
	9:45-10:25	Orientation							International Symposium Session One		for Presentation)
	10:25-10:40	Break 15 min.		Break 10 min.		Break 10 min.					Break 10 min.
Period 2	10:40-12:10 (1h30min)	Lecture 1	10:40-12:10 (1h30min)	Lecture 5	10:40- 12:10 (1h30min)	Group Work (Preparation for Presentation)				10:40-12 (1h30mi	
	12:10-13:30	Lunch 80 min.	12:10-13:30	Lunch 80 min.	12:10- 13:30	Lunch 80 min.		12:00-13:30	Lunch 90 min.	12:10-13	40 Lunch 90 min.
Period 3	13:30-15:00 (1h30min)	Lecture 2	13:30-15:00 (1h30min)	Group Work (Preparation for Presentation)				13:30-16:30 (3h)	International Symposiu	13:40-15 (1h30mi	Presentation & discussion <group c,="" d=""></group>
									Session Two		Break 10 min.
		Break 30 min.		Break 30 min.	13:30- 17:00 (3h30min)	17:00					Presentation &discussion <group e=""></group>
Period 4	15:30-17:00 (1h30min)	Lecture 3	15:30-17:00 (1h30min)	Group Work (Preparation for Presentation)	(Shoulin)			16:30- 18:00 (1h30min)		16:05-16	Break 30min.
									Group Work (Preparation for Presentation)	16:35- 17:35 (1h)	Feedback and Closing Forum